Mijn meldingen en opgeslagen meldingen
Sla interessante meldingen op en bekijk ze later terug.
Mijn Meldingen
Met de functie "Mijn meldingen" kun je belangrijke meldingen opslaan voor later.
Melding opslaan
- Klik op een melding in het live dashboard
- In het detailvenster, klik op de Opslaan knop
- De melding wordt toegevoegd aan je opgeslagen meldingen
Opgeslagen meldingen bekijken
- Ga naar Mijn meldingen in de zijbalk
- Hier vind je een overzicht van al je opgeslagen meldingen
- Klik op een melding om de details te bekijken
Melding verwijderen
Je kunt een opgeslagen melding verwijderen door op de verwijder-knop te klikken in het overzicht.
Let op: Je hebt een account nodig om meldingen op te slaan. Deze functie is beschikbaar voor alle ingelogde gebruikers.
Staat je antwoord er niet bij?
Neem contact met ons op via een supportticket. We helpen je graag verder.