Abonnement beheren en opzeggen
Wijzig of annuleer je abonnement en bekijk facturen.
Abonnement beheren
Huidig abonnement bekijken
- Ga naar Mijn licenties in de zijbalk
- Je ziet hier je huidige plan en de volgende factuurdatum
Upgraden
- Ga naar Mijn licenties
- Klik op Upgraden bij het gewenste plan
- Voltooi de betaling
- Je nieuwe functies zijn direct beschikbaar
Downgraden of opzeggen
- Ga naar Mijn licenties
- Klik op Billing portal om naar het Stripe klantportaal te gaan
- Hier kun je:
- Je abonnement downgraden
- Je abonnement opzeggen
- Je betaalmethode wijzigen
Facturen
- Ga naar Mijn licenties → Facturen
- Download je facturen als PDF
Veelgestelde vragen over abonnementen
Wat gebeurt er als ik opzeg? Je abonnement blijft actief tot het einde van de huidige factuurperiode. Daarna wordt je account automatisch teruggezertet naar het gratis plan.
Kan ik weer upgraden na opzegging? Ja, je kunt op elk moment weer upgraden naar een betaald plan.
Wat gebeurt er met mijn automatiseringen als ik downgrade? Bestaande automatiseringen worden gepauzeerd als je het maximum van je nieuwe plan overschrijdt. Je kunt ze niet bewerken totdat je binnen het limiet bent.
Staat je antwoord er niet bij?
Neem contact met ons op via een supportticket. We helpen je graag verder.